Banner2-8.4
  • FAUCI phonecase-banner6-8.17
  • pink-cube-banner-8.12
  • Banner-FAUCI-Car-Air-Disinfector7.28
  • Banner-FAUCI-Fridge-Deodorizer-Freshener-7.28
  • Banner-FAUCI-Disinfecting-Robot7.28
  • Banner-FAUCI-Disinfecting-Machine7.28
  • Ékspérimén Kadaharan Anyar

    Pasang roti anu nembé dipanggang dina dua kendi anu misah, hiji nganggo Bahan FAUCI AAPG, anu hiji deui henteu nganggo. Tambihkeun cai kana dua kendi pikeun nyegah tuang garing. Saatos 7 dinten, roti dina toples gelas sareng Bahan Fauci AAPG katingalina gembleng sedengkeun roti dina gelas tanpa Bahan FAUCI AAPG dikurilingan baktéri sareng cet anu seueur, mangrupikeun indikasi jelas FAUCI AAPG Bahan maéhan baktéri sareng kapang dina toples gelas.

    Ékspérimén karacunan

    Bahan FAUCI AAPG dilebetkeun kana bak cai anu aya lauk alit. Saatos 27 dinten, lauk alit masih hirup, nunjukkeun Bahan FAUCI AAPG henteu bahaya pikeun lauk leutik.

    Démonstrasi tina Robot FAUCI Desinfecting

    Robot FAUCI Air Disinfecting Robot nunjukkeun fungsina nyapu tipung sareng disinféksi hawa dina lingkungan kahirupan nyata. Éta mesin anu kapaké pisan pikeun pos pamulihan bisnis COVID-19.

    Tentang Kami

    Shanghai Fauci Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan inovatif anu dituju pikeun ngembangkeun sareng nyayogikeun disinfeksi hawa, pemurnian sareng produk deodorisasi pikeun minuhan paménta hawa anu kualitas luhur ku konsumén di panjuru dunya.

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami