Banner2-8.4
 • FAUCI phonecase-banner6-8.17
 • pink-cube-banner-8.12
 • Banner-FAUCI-Car-Air-Disinfector7.28
 • Banner-FAUCI-Fridge-Deodorizer-Freshener-7.28
 • Banner-FAUCI-Disinfecting-Robot7.28
 • Banner-FAUCI-Disinfecting-Machine7.28
 • Експеримент за свежина на храна

  Ставете го новопечениот леб во две одделни стаклени тегли, едната со FAUCI AAPG материјал, а другата без. Додадете вода во двете тегли за да спречите сушење на храната. По 7 дена, се чини дека лебот во стаклената тегла со Fauci AAPG материјал е непроменет додека лебот во чашата без FAUCI AAPG материјал е опкружен со голема количина бактерии и мувли, што е јасен показател за материјалот FAUCI AAPG што ги убива бактериите и мувлите во стаклената тегла.

  Експеримент за токсичност

  Материјалот FAUCI AAPG се става во резервоар за вода со мали риби. По 27 дена, малите риби се уште се живи, што укажува на тоа дека материјалот FAUCI AAPG е безопасен за малите риби.

  Демонстрација на робот за дезинфекција на FAUCI

  Роботот за дезинфекција на воздух FAUCI ги демонстрира своите функции за чистење брашно и дезинфекција на воздух во вистинската животна средина. Тоа е многу корисна машина за закрепнување на бизнисот по СОВИД-19.

  За Нас

  Shanghai Fauci Technology Co, Ltd е иновативна компанија која има за цел развивање и обезбедување производи за дезинфекција, прочистување и дезодорирање на воздухот за да се задоволи зголемената побарувачка на висококвалитетен воздух од потрошувачите низ целиот свет.

  Испратете ни ја вашата порака:

  Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја