Banner2-8.4
  • FAUCI phonecase-banner6-8.17
  • pink-cube-banner-8.12
  • Banner-FAUCI-Car-Air-Disinfector7.28
  • Banner-FAUCI-Fridge-Deodorizer-Freshener-7.28
  • Banner-FAUCI-Disinfecting-Robot7.28
  • Banner-FAUCI-Disinfecting-Machine7.28
  • Eksperimen Kesegaran Panganan

    Wenehake roti sing mentas dipanggang ing rong toples kaca sing beda-beda, siji nganggo FAUCI AAPG Material, lan liyane tanpa. Tambah banyu ing toples loro kanggo nyegah panganan garing. Sawise 7 dina, roti ing toples kaca kanthi Bahan Fauci AAPG katon utuh nalika roti ing gelas tanpa Bahan FAUCI AAPG diubengi bakteri lan cetakan akeh, pratondo sing jelas babagan FAUCI AAPG Bahan mateni bakteri lan cetakan ing toples kaca.

    Eksperimen Keracunan

    Bahan FAUCI AAPG dilebokake ing tank banyu kanthi iwak cilik. Sawise 27 dina, iwak cilik isih urip, menehi saran Bahan FAUCI AAPG ora bahaya tumrap iwak cilik.

    Demonstrasi Robot Disinfeksi FAUCI

    Robot FAUCI Air Disinfecting nampilake fungsi nyapu tepung lan disinfeksi udara ing lingkungan urip nyata. Mesin iki migunani banget kanggo pos pamulihan bisnis COVID-19.

    Babagan Kita

    Shanghai Fauci Technology Co., Ltd minangka perusahaan inovatif kanthi tujuan ngembangake lan nyedhiyakake produk disinfeksi udara, pemurnian lan deodorisasi kanggo memenuhi permintaan udara kanthi kualitas dhuwur dening konsumen ing saindenging jagad.

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita